Bright Graphic Designer Portfolio Websit

Az  Érzelemző ingyenes Karácsonyi kiadása segít, hogy az ünnepek alatt ne csak testben, de fejben és lélekben is valóban megérkezz, időt szánva az elcsendesedésre, reflexióra, az ünnepkörhöz kapcsolódó érzelmeid megismerésére és tudatosítására. Konkrét, pszichológiailag megalapozott és a mindennapokba is egyszerűen beépíthető tudással támogat, hogy az ünnepek alatt és az után is tehess az érzelmi egészségedért.

 
 

Legyen saját Érzelemződ

Készülj a Karácsonyra érzelmileg is! Töltsd le az Érzelemzőt!

Érzelemző Ebook

Ez biztosan benne lesz

5 Érzelem

A karácsonyi időszakban legtöbbször átélt érzelmek pszichológiai háttere egy-egy oldalban kifejtve kutatásokra támaszkodva.

Önismereti Feladatok

15+ feladat a bemutatott érzelmekhez kapcsolódva, melyek segítik az egyes érzelmek jobb megismerését, növelik az érzelmi intelligenciád és  tudatosságod.

Tippek az Érzelmi Egészségért

Tippek és a mindennapokban használható egyszerű eszközök amik hozzájárulnak az érzelmi egészséged megteremtéséhez és fenntartásához (Nem csak a karácsonyi időszakban!)

 
Image by Kelly Sikkema
Image by fotografierende
Image by Tim Foster
 
 

Kérd az Érzelemzőt!

Szeretnél tenni az érzelmi egészségedért, mélyítenéd az önismereted?

DSC_4717-3_pp.jpg

Jó, hogy itt vagy!

Németh Bianka vagyok, az Érzelemző megálmodója és létrehozója. Pszichológus, szervezetfejlesztő és az ÉrzEd érzelmi edukációval foglalkozó platform alapítója. 

Az ÉrzEd projekt és az Érzelemző célja, hogy hiteles, pszichológiailag megalapozott tudást és eszközöket kapj, melyekkel megismerheted és megélheted az érzelmeidet, kihasználhatod a bennük rejlő lehetőségeket a mindennapi életed során és így támogathatod, fejleszheted és növelheted a mentális, fizikai szellemi és érzelmi egészséged és jólléted. 

Az érzelmeid fontosak, beszéljünk róluk!

 
 

Mindjárt érkezik az ebook a postaládádba!